Faceliftmassage

 

Stress, spanningen en leefomstandigheden hebben invloed op de structuur en stevigheid van de huid. Spanningen bouwen zich op in het gezicht, nek en schouders en zorgen voor rimpels en lijnen in het gezicht.

Door specifieke massagetechnieken draagt de faceliftmassage bij aan het verbeteren van de conditie van de huid. Door massage- en bindweefseltechnieken wordt de doorbloeding en de celvernieuwing verbeterd. Door de drukpunten in het gezicht te behandelen en het geven van een verstevigende gezichtmassage zal de huid er jonger en stralender uit gaan zien.

Er wordt gemasseerd met amandelolie en/of anti-aging verzorgende olie. Deze olie bevat verschillende vitamine zoals a, b, c en f in combinatie met abrikozenpit olie, jajoba olie en organische extracten. Deze ingrediënten mix heeft een sterke werking tegen vrije radicalen en werkt verstevigend waardoor dit een jonge uitstraling bevordert.

Tevens krijgt u een vitaminepakking. Dit zorgt ervoor dat uw huid rustig wordt en wordt voorzien van alle voedingstoffen die uw huid nodig heeft. Een zogenaamde "opkikker" voor uw huid.

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van de Titanium Dermaroller.
De Dermaroller is voorzien van zeer fijne naaldjes (0,5 mm) waarmee diversen huidproblemen succesvol kunnen worden behandeld. De huid is opgebouwd uit twee lagen: de epidermis en de dermis. De fijne naaldjes zetten de epidermis
“open” zodat het serum en/of olie direct wordt opgenomen in de huid.

Tot slot wordt de huid ingesmeerd met een anti-aging hyaluron serum. Dit serum bevat een hoog gehalte hyaluronzuur. Deze werkstof komt van nature voor in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel. Deze zorgt voor het herstelproces en zorgt ervoor dat er minder snel rimpels kunnen ontstaan.

Voor een goed resultaat raden wij u aan om een faceliftmassage te ondergaan van totaal 5 behandelingen. Deze behandelingen worden in overleg met u ingepland.

Voor een optimaal en gewenst resultaat raden wij u aan om een faceliftmassage te ondergaan van totaal 10 behandelingen. Deze behandelingen worden in overleg met u ingepland.

Uiteraard kunt u deze massage ook per behandeling ondergaan.

 

Home